Ledige stillinger

Elektrikere til Bornholm

Vi søger to elektrikere til El-net Øst, som varetager vedligeholdelse og drift af distributionsnettet til el på Bornholm. Vi har altid mange opgaver og ikke to dage er ens.

Ansøg her

 

Målerspecialist til TREFOR El-Net Øst på Bornholm

Som målerspecialist i TREFOR bliver du installatørernes forlængede arm på kontoret, hvor du sikrer, at vi har styr på vores elinstallationer og elmålere. Du arbejder i branchespecifikke it-systemer og du er dermed med til at sikre, at forsyning på Bornholm fungerer optimalt.

Ansøg her

 

Erfaren projektleder til fremtidens El-net på Bornholm

Kan du bygge fremtidens el-net på kort og lang sigt? Vi har brug for dig der med solid projektledererfaring, godt overblik og smil på læben kan lede vigtige anlægsprojekter i vores el-net fra start til slut – projekter, der skal styrke vores infrastruktur på Bornholm, som bliver udfordret af et stigende elforbrug og -produktion fra vedvarende energi.

Ansøg her

 

Planlægningsingeniør til fremtidens El-net på Bornholm

Kan du analysere og planlægge fremtidens el-net på kort og lang sigt? Vi har brug for dig der med din faglige tyngde, høje detaljegrad og smil på læben kan lave de overordnede beregninger, analyser og udarbejde fremtidsscenarier, der kan styrke vores infrastruktur på Bornholm.

Ansøg her